Thaw and wash the squid, cut into several pieces, peel off the film and cut into strips. Also peel the ginger and garlic and chop them. Wash and peel the carrots and peppers if necessary, then cut them into strips.
Разморозьте и промойте кальмара, разрежьте на несколько частей, почистите от пленки и нарежьте соломкой. Также очистите имбирь и чеснок, измельчите их. Морковь и перец помойте и очистите по необходимости, затем нарежьте их соломкой.
Add udon to boiling water, add salt, mix thoroughly and cook for 5-6 minutes. After cooking, drain the noodles in a colander and rinse with cold water. Let the water drain.
В кипящую воду добавьте удон, посолите, тщательно перемешайте и варите 5-6 минут. После варки откиньте лапшу на дуршлаг, промойте холодной водой. Дайте воде стечь.
Pour vegetable oil into a heated frying pan, add ginger and garlic, stir constantly, fry everything for about 1 minute. Then add the squid pieces and fry for 1 minute. After the time has passed, add the vegetables to the frying pan and fry for 5 minutes, stirring frequently.
В разогретую сковороду налейте растительного масло, добавьте имбирь и чеснок, постоянно помешивайте, обжаривайте все около 1 минуты. Затем добавьте кусочки кальмара и обжаривайте 1 минуту. По истечении времени отправьте в сковороду овощи, обжаривайте все 5 минут, часто помешивая.
Pour soy sauce, oyster sauce and sugar into the pan, mix the vegetables thoroughly. Add noodles to the pan. Stir ingredients and let heat through for 2 minutes.
Влейте в сковороду соевый, устричный соусы и сахар, тщательно перемешайте овощи. Отправьте на сковороду лапшу. Перемешайте ингредиенты и дайте прогреться им 2 минуты.
Garnish the finished dish with sesame seeds and lightly sprinkle with chopped green onions.
Украсьте готовое блюдо кунжутом и слегка посыпьте измельченным зеленым луком.