Cut the lamb into 3x3 cm pieces, place on a cutting board, sprinkle with salt and mix thoroughly with your hands until all the pieces are salted. Sprinkle with dried oregano, cumin and paprika. Peel the onion, cut it into arbitrary slices, then put it in a blender bowl and beat until it becomes a paste. Add the resulting consistency to the meat and mix well, then leave to marinate for 3 hours.
Нарежьте баранину кусочками по 3х3 см, выложите на разделочную доску, посыпьте солью и тщательно перемешивайте руками, чтобы все кусочки просолились. Посыпьте сушеным орегано, зирой и паприкой. Очистите лук, нарежьте его произвольными дольками, затем сложите в чашу блендера и пробейте до состояния кашицы. Получившуюся консистенцию добавьте к мясу и хорошо перемешайте, затем оставьте мариноваться на 3 часа.
Place marinated meat on skewers.
Насадите маринованное мясо на шампуры.
Prepare the coals in the grill so that there is no fire, just intense heat. Fry the kebab for about 15 minutes, periodically turning over and basting with marinade or wine.
Подготовьте угли в мангале так, чтобы не было огня, а только сильный жар. Жарьте шашлык около 15 минут, периодически переворачивая и поливая маринадом или вином.
Serve juicy lamb shish kebab with fresh pita bread and chopped vegetables.
Подайте сочный шашлык из баранины со свежим лавашем и нарезкой из овощей.