Rinse the fillets in cold running water and dry them thoroughly with paper towels. Cut the meat into medium cubes. Wash and peel all vegetables if necessary, cut them into strips, and chop both types of onions into cubes. cut the mushrooms into slices.
Помойте в холодной проточной воде филе и тщательно обсушите его бумажными полотенцами. Нарежьте мясо средними кубиками. Все овощи помойте и почистите при необходимости, нарежьте их соломкой, а оба вида лука измельчите кубиками. нарежьте грибы пластинками.
Place the chopped meat in a heated frying pan with hot vegetable oil and fry for 9-10 minutes over medium heat. Add vegetables, mushrooms, sauce, vinegar and salt, fry for 10 minutes over medium heat and stir occasionally.
На разогретую сковороду с раскаленным растительным маслом отправьте нарезанное мясо и обжаривайте 9-10 минут на среднем огне. Добавьте овощи, грибы, соус, уксус и соль, обжаривайте 10 минут на среднем огне и периодически помешивайте.
Place the noodles in salted boiling water and cook for about 8-9 minutes. Place the finished noodles in a colander and let the water drain.
В подсоленную кипящую воду отправьте лапшу и варите ее около 8-9 минут. Готовую лапшу откиньте на дуршлаг и дайте воде стечь.
Transfer the noodles to the pan and fry everything together for about 7-8 minutes. Add sesame seeds and cook everything together for 5 minutes.
Переложите лапшу в сковороду и обжаривайте все вместе еще примерно 7-8 минут. Добавьте кунжут и готовьте все вместе 5 минут.
Garnish the udon with parsley and lightly sprinkle with sesame seeds.
Украсьте удон петрушкой и слегка присыпьте кунжутом.