Rinse the meat and dry thoroughly, then cut it into medium slices and leave to marinate in soy sauce for 10 minutes. Wash all vegetables and remove any skin or husks. Cut the onion into feathers and finely chop the garlic. Cut the remaining vegetables into strips. Chop the mushrooms into slices.
Промойте мясо и тщательно обсушите, затем нарежьте его средними ломтиками и оставьте мариноваться в соевом соусе 10 минут. Помойте все овощи и очистите их от кожицы или шелухи. Нарежьте лук перьями, а чеснок мелко нарубите. Остальные овощи нарежьте соломкой. Измельчите грибы пластинками.
Pour vegetable oil into a hot wok, then add the chicken breast and fry until golden brown for about 4-5 minutes over high heat, stirring occasionally. When ready, add mushrooms and all vegetables except onions and garlic. Fry for 5 minutes over medium heat.
В раскаленный вок налейте растительное масло, затем отправьте куриную грудку и обжаривайте до золотистой корочки примерно 4-5 минут на сильном огне, периодически помешивая. По мере готовности добавьте грибы и все овощи кроме лука и чеснока. Обжаривайте 5 минут на среднем огне.
Add salt and noodles to boiling water and cook the udon for 5-6 minutes. Once the time is up, rinse the noodles in cold water and add to the wok.
В кипящую воду добавьте соль и лапшу, варите удон 5-6 минут. По истечении времени промойте лапшу в холодной воде и добавьте в вок.
Then add sesame oil, green onions, garlic, mix everything thoroughly and add oyster sauce, fry everything for 1-2 minutes. Turn off the heat and cover with a lid, leave to simmer for 3-4 minutes.
Затем добавьте кунжутное масло, зеленый лук, чеснок, тщательно перемешайте все и добавьте устричный соус, обжаривайте все 1-2 минуты. Выключите огонь и накройте крышкой, оставьте томиться 3-4 минуты.
Sprinkle the udon with green onions and sesame seeds.
Посыпьте удон перьями зеленого лука и кунжутом.