Prepare the chicken fillet: place it in a pan, cover with cold water, add salt and put the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15 minutes until tender. Remove the finished fillet from the pan and cool. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Приготовьте куриное филе: выложите его в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите и поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15 минут до готовности. Готовое филе достаньте из кастрюли, остудите. Подготовьте шампиньоны: ополосните их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Cut the onion into small cubes.
Репчатый лук нарежьте мелким кубиком.
Cut the champignons into slices.
Шампиньоны нарежьте пластинками.
Cut the finished chicken fillet into medium cubes.
Готовое куриное филе нарежьте средним кубиком.
Grate the cheese on a fine grater. Chop the eggs finely.
Сыр натрите на мелкой терке. Яйца порубите мелко.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the mushrooms and onions for 7-9 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте грибы с луком 7-9 минут.
Prepare the dressing: mix chopped garlic, mayonnaise and grated cheese in a bowl.
Приготовьте заправку: в миске смешайте измельченный чеснок, майонез и тертый сыр.
Assemble the salad: place chicken in layers in a bowl, then a mayonnaise layer, eggs and mayonnaise again, champignons with onions and mayonnaise again. Sprinkle the finished salad with chopped walnuts.
Соберите салат: в миску слоями выложите курицу, затем майонезный слой, яйца и снова майонез, шампиньоны с луком и снова майонез. Готовый салат посыпьте измельченным грецким орехом.
Let the salad soak and serve. Bon appetit!
Дайте салату пропитаться и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the salad with a sprig of parsley and half a hard-boiled quail egg.
Украсьте салат веточкой петрушки и половинкой перепелиного яйца, сваренного вкрутую.