Weigh and measure out the squid, flour, milk, and butter needed for the dish. Peel the onion and wash it. Wash and dry the dill.
Отвесьте и отмерьте необходимые для блюда кальмары, муку, молоко, сливочное масло. Лук очистите от шелухи и помойте. Помойте и осушите укроп.
Chop the squid into strips, roll in flour and fry in butter until golden brown.
Кальмара нашинкуйте соломкой, обваляйте в муке и обжарьте до румяной корочки в сливочном масле.
Chop the onion and also fry, add to the squid, add salt and pepper, fry the mixture for another 2 minutes.
Лук нарежьте и также обжарьте, выложите к кальмарам, посолите и поперчите, жарьте массу еще 2 минуты.
Pour hot milk over the squid, add butter and simmer over low heat for 30 minutes.
Залейте кальмары горячим молоком, добавьте масло и томите на маленьком огне 30 минут.
Place the dish on a plate with a deep bottom to collect the juices. Place the squids in a heap. Place sprigs of dill on top of them.
Выложите блюдо на тарелку с углубленным дном, чтобы там собрался сок. Кальмары выложите горкой. Сверху на них положите веточки укропа.