Scald the thawed squids with boiling water and peel and rinse under running water. Thaw the crab sticks and remove the film from them, then cut them into small cubes.
Размороженные кальмары ошпарьте кипятком и очистите, промойте под проточной водой. Разморозьте крабовые палочки и снимите с них пленку, после чего нарежьте их маленькими кубиками.
Place the squid carcasses in boiling salted water and cook for no more than three minutes (otherwise the squid will be tough). Afterwards, cool the squid and cut into thin strips. Meanwhile, boil the eggs until tender, cool in cold water. Peel them and chop them.
Положите тушки кальмаров в кипящую соленую воду и варите не более трех минут (иначе кальмары будут жесткими). После остудите кальмары и нарежьте тонкой соломкой. Тем временем отварите яйца до готовности, остудите в холодной воде. Очистите их от скорлупы и нарежьте.
Place shrimp, like squid, in boiling water for a couple of minutes. Afterwards, remove the shell, tail and entrails. Finally, mix all the ingredients, add mayonnaise and salt to taste.
Креветки, как и кальмаров, опустите в кипящую воду на пару минут. После очистите от панциря, хвоста и внутренностей. И в итоге смешайте все ингредиенты, добавьте к ним майонез и соль по вкусу.
Serve the salad in portions in bowls, garnished with shrimp and a sprig of parsley.
Салат подавайте порционно в креманках, украсив креветкой и веточкой петрушки.