Prepare the necessary products. Peel and wash vegetables and mushrooms, cut into pieces arbitrarily, but not into large pieces. Clean the meat from the chaff, wash it, and cut it into cubes.
Приготовьте нужные продукты. Овощи и грибы очистите и помойте нарежьте произвольно, но не крупными кусками. Мясо почистите от плевы и также помойте, нарежьте кубиками.
Fry the mushrooms in two small portions, boil the noodles in boiling salted water until tender, about 5 minutes.
Грибы поджарьте их двумя небольшими порциями, отварите лапшу в кипящей подсоленной воде до готовности около 5 минут.
Fry the onion, then add chopped chicken fillet to it. As soon as the meat changes color, add carrot slices.
Пожарьте лук, затем к нему добавьте нарезанное куриное филе. Как только мясо поменяет цвет, отправьте кружочки моркови.
After 2-3 minutes, add the peppers cut into strips and eggplant pieces.
Через 2-3 минуты добавьте нарезанный соломкой перец и кусочками баклажаны.
After 2-3 minutes, add the fried mushrooms and tomatoes cut into slices into the frying pan. Salt to taste and add pomegranate sauce. Simmer for a couple of minutes, then add the udon.
Через 2-3 минуты в сковороду отправьте обжаренные грибы и нарезанные дольками помидоры. Посолите по вкусу и добавьте гранатовый соус. Тушите пару минут, затем добавьте удон.
Place udon noodles with mushrooms in a heap on a colored plate. Accentuate the palette of the plate with the stewed carrots from the dish. Sprinkle with sesame seeds.
Лапшу удон с грибами выложите на цветную тарелку горкой. Подчеркните палитру тарелки тушеной морковью из блюда. Присыпьте семенами кунжута.