Place the ingredients needed for the dish nearby. Peel and wash the carrots, sweet and chili peppers, onions, and garlic. Measure out the required amount of noodles.
Сложите рядом продукты, необходимые для блюда. Почистите и помойте морковь, перец сладкий и чили, лук, чеснок. Отмерьте необходимое количество лапши.
Place shrimp and udon noodles in separate containers to cook. When they are ready, drain the water.
Поставьте варить в разных емкостях креветки и лапшу удон. Когда они будут готовы, слейте воду.
Chop the vegetables. Carrots and onions - thin strips, pepper - medium.
Нарежьте овощи. Морковь и лук - тонкой соломкой, перец – средней.
Heat a wok pan and pour vegetable oil into it. Fry the garlic for a few minutes with boiled shrimp and mussels.
Разогрейте сковороду вок и налейте в нее растительное масло. Обжарьте несколько мину чеснок с отварными креветками и мидиями.
Add the prepared vegetables to the shrimp and mussels, then the udon noodles and sauce. Add salt to taste and stir. Bring to readiness for 2 minutes, covered.
К креветкам и мидиям отправьте подготовленные овощи, затем - лапшу удон и соус. Посолите по вкусу, перемешайте. Доведите до готовности 2 минуты под крышкой.
Place the seafood noodles on a platter. Place unpeeled shrimp on the edge. Place the chili peppers cut into rings on top of them and in the middle of the plate. Sprinkle the finished dish with sesame seeds.
Выложите лапшу с морепродуктами на блюдо. На краю уложите неочищенные креветки. Сверху на них и в середине тарелки положите нарезанный кольцами перец чили. Готовое блюдо присыпьте кунжутом.