Collect all the products on the table. Peel and wash the garlic and ginger root. Wash and cut half a lemon, squeeze out the juice.
Соберите все продукты на столе. Чеснок и корень имбиря очистите и помойте. Помойте и отрежьте половину лимона, выдавите сок.
Boil the squid - no longer than 2-3 minutes, then cut it into rings.
Отварите кальмара - не дольше 2-3 минут, затем нарежьте его в виде колец.
Chop the ginger root and garlic into small cubes with a knife
Измельчите корень имбиря и чеснок ножом в виде мелких кубиков
Pour teriyaki sauce into the pan, add 100 ml of water to it. Then add chopped garlic and ginger and bring to a boil. Add starch, honey, lemon juice, mix.
Вылейте на сковороду соус терияки, добавьте к нему 100 мл воды. Затем всыпьте измельченный чеснок и имбирь, доведите до кипения. Добавьте крахмал, мед, сок лимона, перемешайте.
Place the squid in the frying pan and cook everything together for another 1 minute.
Отправьте в сковороду кальмара, проварите все вместе еще 1 минуту.
The shiny, honeyed color of the squid rings with teriyaki sauce will highlight the greens. Garnish the squid rings with a sprig of parsley. Place a slice of lemon nearby.
Блестящий и медовый цвет колец кальмара с соусом терияки подчеркнет зелень. Украсьте кольца кальмара веточкой петрушки. Рядом положите дольку лимона.