Place the necessary products on the table. Measure and weigh out the required amount of squid, flour, eggs, vegetable oil and breadcrumbs.
Выложите на столе необходимые продукты. Отмерьте и отвесьте нужно количество кальмаров, муки, яиц, растительного масла и сухарей.
Boil squid for 2 minutes in boiling water.
Отварите кальмары 2 минуты в кипящей воде.
Prepare a batter from eggs, flour, ground black pepper and salt: mix all ingredients until smooth.
Приготовьте кляр из яиц, муки, черного молотого перца и соли: смешайте все ингредиенты до однородной массы.
Place the squid rings in the batter and dip completely.
Кольца кальмара кладите в кляр, обмакивайте полностью.
Place the squid rings from the batter into breadcrumbs and roll them.
Из кляра кольца кальмара переместите в панировочные сухари и обваляйте их.
Fry the rings in batter and breadcrumbs in a frying pan with vegetable oil until golden brown.
Обжарьте кольца в кляре и сухарях на сковороде с растительным маслом до золотистого цвета.
Golden squid rings pair well with red and green foods. Place next to them or make a splash of ketchup or other red sauce and garnish with a sprig of parsley or dill. Add slices of colorful bell peppers.
Золотистые кольца кальмара хорошо сочетаются с красными и зелеными продуктами. Положите рядом с ними или сделайте вкрапления из кетчупа или другого красного соуса и украсьте веточкой петрушки или укропа. Добавьте ломтики разноцветного сладкого перца.