Prepare all the ingredients for the pate. Wash the carrots. Weigh or measure the required amount of squid, butter, cream cheese.
Приготовьте все продукты для паштета. Морковь помойте. Взвесьте или отмерьте требуемое количество кальмаров, масла, сливочного сыра.
Boil the carrots in their skins until tender, cook the eggs for 10 minutes. Cool them and remove the skins and shells.
Отварите морковь в кожуре до готовности, яйца варите 10 минут. Охладите их и очистите от кожуры и скорлупы.
Place the squid in boiling water for 2 minutes, then cool.
Кальмар отправьте в кипящую воду на 2 минуты, затем остудите.
Cut the peeled carrots, eggs and squid into large pieces and place in a blender.
Очищенную морковь, яйца и кальмары нарежьте крупными кусками и поместите в блендер.
Grind the carrots, eggs and squid until smooth, then add cream cheese and butter at room temperature and grind again.
Измельчите морковь, яйца и кальмары до однородной массы, затем к ним добавьте сливочный сыр и масло комнатной температуры и еще раз измельчите.
Spread the pate onto oven-dried black bread or toast. In the middle, lay out a path of greens - onions, parsley or dill. Place red tomato slices next to the sandwich.
Паштет намажьте на подсушенный в духовке черный хлеб или тост. Посредине выложите дорожку из зелени – лука, петрушки или укропа. Рядом с бутербродом выложите ломтики красного помидора.