Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Peel the carrots.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Морковь очистите.
Cut the cucumbers into small slices.
Огурцы нарежьте небольшими ломтиками.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into strips.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте соломкой.
Cut the olives into rings.
Оливки нарежьте колечками.
Cut the pickled mushrooms into slices.
Маринованные грибы нарежьте пластинками.
Grate the carrots on a coarse grater or cut into strips.
Морковь натрите на крупной терке или нарежьте соломкой.
Assemble the salad: combine all the vegetables in a deep bowl. Season with vegetable oil, salt and pepper to taste. Stir. Serve in portions.
Соберите салат: в глубокой миске соедините все овощи. Заправьте растительным маслом, солью и перцем по вкусу. Перемешайте. Подавайте порционно.
Serve the salad garnished with fresh dill, a slice of lemon and a whole olive.
Подавайте салат, украсив свежим укропом, долькой лимона и целой оливкой.