Prepare all the ingredients of the dish and spices. Peel the garlic, carrots, onions, and wash them under running water. Clean the lamb from fat and tendons and wash.
Подготовьте все ингредиенты блюда и специи. Очистите чеснок, морковь, лук, помойте их под проточной водой. Баранину очистите от жира и сухожилий, помойте.
Cut the onion into half rings, the carrots into slices, and the garlic into slices. Make small cuts in the meat and place garlic in them. Then add spices of your choice, pour red wine over the lamb and leave to marinate for 40 minutes
Нарежьте лук полукольцами, морковь – кружочками, чеснок пластинками. В мясе сделайте небольшие надрезы и поставьте в них чеснок. Затем добавьте специи по своему выбору, залейте баранину красным вином и оставьте на 40 мин мариноваться
Place carrots, onions on foil, and marinated meat on top.
На фольгу выложите морковь, лук, сверху – маринованное мясо.
Cover with foil and place in an oven preheated to 200 ℃ for 1 hour 20 minutes.
Закройте фольгой и отправьте в разогретую до 200 ℃ духовку на 1 час 20 минут.
Lamb will look appetizing if served with cooked vegetables. Greens will add brightness to the dish. Use young onion feathers and parsley leaves for this.
Аппетитно баранина будет выглядеть, если ее подать с приготовленными овощами. Яркость блюду придаст зелень. Используйте для этого перья молодого лука, листья петрушки.