Cook and wash squid, fish, and also set out the entire set of products according to the recipe. Peel and wash the onions, carrots and dill. Measure out the required amount of sour cream and butter.
Приготовьте и помойте кальмары, рыбу, а также выставите весь набор продуктов по рецепту. Почистите и помойте лук, морковь и укроп. Отмерьте необходимое количество сметаны и масла.
Cut the fish into cubes, place in a mold, add salt and lemon juice.
Рыбу порежьте кубиками, выложите в форму, посолите и полейте соком лимона.
Finely chop the onion and carrots, grate the cheese, cut the squid into rings.
Мелко нарежьте лук и морковь, сыр натрите на терке, кальмары нарежьте кольцами.
Fry the onion in butter, add the carrots, then the squid. After that, fry them for no more than 5 minutes.
Поджарьте лук на сливочном масле, добавьте морковь, затем – кальмары. После этого жарьте их не более 5 минут.
Place the contents of the frying pan on the fish, add sour cream, herbs, and top with grated cheese. Bake in the oven for 30-40 minutes at 180 degrees.
Выложить содержимое сковороды на рыбу, добавьте сметану, зелень, сверху притрусите тертым сыром. Запекайте в духовке 30-40 мин при 180 градусах.
Place squid with fish fillet on a plate. Top with a couple of squid rings in a swirl pattern. Place a sprig of dill in the middle of the dish.
Выложите кальмары с рыбным филе на тарелку. Сверху положите пару колец кальмара в виде завитков. В средину блюда положите веточку укропа.