Have the necessary ingredients on hand. Measure and weigh the required amount of squid, cheese, and sweet pepper. Remove seeds from the pepper and wash.
Выставьте под рукой необходимые составляющие продукты. Отмерьте и взвесьте нужное количество кальмаров, сыра, сладкого перца. Перец очистите от семян и помойте.
Pour boiling water over the squid. Then carefully remove the unnecessary film from it and rinse.
Кальмаров залейте кипятком. Затем аккуратно снимите с него ненужную пленку и промойте.
Preparing the squid filling. Cut the sweet pepper into cubes, grate the cheese, add sour cream and black pepper to taste, stir.
Готовим начинку для кальмаров. Сладкий перец нарежьте кубиками, сыр натрите на терке, добавьте к ним сметану и черный перец по вкусу, перемешайте.
Stuff the squid with the prepared mixture, brush the outside with sour cream. Bake in the oven for no more than 15 minutes at 180 degrees.
Нафаршируйте кальмаров приготовленной смесью, смажьте снаружи сметаной. Запекайте в духовке не более 15 минут при 180 градусах.
Place the baked squid side by side on a plate. Top with sauce of your choice. Garnish the squid with a sprig of parsley.
Запеченные кальмары выложите на тарелку рядышком. Сверху положите соус на свой вкус. Украсьте кальмаров веточкой петрушки.