Prepare all the ingredients. Boil the eggs in boiling water for 10 minutes, cool and peel. Peel and wash the onion.
Приготовьте все продукты. Сварите яйца в кипящей воде 10 минут, остудите и очистите. Почистите и помойте лук.
Cut the onion into thin slices, add vinegar, salt, sugar and pepper to it, taking into account your taste. Marinate for 10 minutes.
Нарежьте лук тоненькими пластинками, добавьте к нему уксус, соль, сахар и перец, учитывая свой вкус. Маринуйте 10 минут.
Cut the crab sticks into thin circles, the salmon into strips, the egg white into cubes, and combine.
Нарежьте крабовые палочки тоненькими кружками, семгу – полосками, яичный белок – кубиками, соедините.
Mix all the ingredients in one salad bowl, add mayonnaise, stir, sprinkle with grated Parmesan cheese on top.
Смешайте все ингредиенты в одном салатнике, добавьте майонез, перемешайте, сверху присыпьте натертым пармезаном.
Distribute red caviar throughout the salad. Form a flower from the salmon slices in the middle of the dish. Add a parsley leaf.
По всему салату распределите красную икру. Из пластинок семги сформируйте цветок в средине блюда. Добавьте листочек петрушки.