Prepare the entire set of necessary products, open the jars of corn and caviar, boil the eggs for 7-9 minutes, then peel them. Wash the squid and cucumbers.
Приготовьте весь набор необходимых продуктов, откройте баночки с кукурузой и икрой, сварите яйца 7-9 минут, затем очистите их от скорлупы. Помойте кальмары и огурцы.
Pour boiling water over the squids, cut them into rings, then fry them in a frying pan with butter.
Обдайте кальмары кипятком, нарежьте их кольцами, затем обжарьте на сковороде на сливочном масле.
Cut the pineapples and eggs into cubes, cucumbers into quarters, chop the greens.
Нарежьте ананасы и яйца кубиками, огурцы – четвертинками, порубите зелень.
Combine all chopped ingredients and mix. Then add caviar, mayonnaise, salt and pepper to taste. Stir again.
Соедините все нарезанные ингредиенты, перемешайте. Затем добавьте икру, майонез, соль и перец по вкусу. Снова перемешайте.
Decorate the squid with pineapple with caviar. Place a small mound of caviar in the middle of the dish. Also use a sprig of parsley for presentation.
Украсьте кальмары с ананасом икринками. На средину блюда выложите небольшую горку икры. Также используйте для презентации веточку петрушки.