Prepare all the necessary products, measure out the required amount of sour cream, wash the squid, peel and wash the onion.
Приготовить все необходимые продукты, отмерить необходимое количество сметаны, помыть кальмары, очистить и помыть лук.
Cut the squid into strips or rings, the onion into cubes or strips.
Нарежьте кальмары соломкой или кольцами, лук – кубиками или соломкой.
Place the frying pan on the fire, place it on it and heat the vegetable or butter, add the onion. Set the heat to medium and fry the onion until golden brown, remembering to stir. Pour flour into the pan and stir. Then add the chopped squid.
Поставьте сковороду на огонь, поместите на нее и разогрейте растительное или сливочное масло, выложите лук. Установите средний огонь и жарьте лук до золотистого цвета, не забывая помешивать. Всыпьте в сковороду муку, перемешайте. Затем добавьте нарезанные кальмары.
Add the required amount of sour cream to the squid and sprinkle with paprika. After this, simmer for another 3-5 minutes.
К кальмарам добавьте необходимое количество сметана, посыпьте паприкой. После этого тушите еще 3-5 минут.
Serve the squid in sour cream with a sprig of parsley. Use a plate with an ornamental pattern to serve.
Подайте кальмары в сметане, добавив веточку петрушки. Используйте для подачи блюдо с орнаментным рисунком.