Prepare all the ingredients. Peel the onions and garlic, remove the seeds from the bell pepper. Wash chicken fillet and vegetables.
Приготовьте все продукты. Очистите лук и чеснок от шелухи, перец болгарский – от семян. Помойте куриное филе и овощи.
Cut the chicken fillet into pieces, add soy sauce, finely chopped garlic and leave to marinate for 20 minutes.
Филе курицы нарежьте кусочками, добавьте в него соевый соус, мелко нарезанный чеснок и оставьте мариноваться на 20 минут.
Chop the vegetables. Mushrooms - in slices, onions - in half rings, carrots - in cubes, peppers - in quarter rings, ginger - in small cubes.
Нарежьте овощи. Грибы - пластинками, лук - полукольцами, морковь - брусочками, перец - четвертькольцами, имбирь - мелким кубиком.
Place ginger in a heated wok pan and fry for one minute, add meat and cook for 5 minutes. Then send onions and carrots to them, after 3 minutes - champignons and bell peppers.
На разогретую сковороду вок выложите имбирь и обжарьте одну минуту, добавьте мясо и готовьте 5 минут. Затем отправьте к ним лук и морковь, через 3 минуты - шампиньоны и болгарский перец.
Boil the noodles for 5 minutes and add them to the meat and vegetables. Pour in the oyster sauce and simmer for one minute.
Отварите лапшу 5 минут и добавьте ее к мясу с овощами. Налейте устричный соус и тушите одну минуту.
Place noodles with chicken and vegetables in the center of the plate. Sprinkle it with sesame seeds, garnish with a sprig of purple basil and cherry tomatoes.
В центре тарелки выложите лапшу с курицей и овощами. Присыпьте ее кунжутом, украсьте веточкой фиолетового базилика и помидорами черри.