Check all required ingredients and work surface. Remove eggs and butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Preheat the oven to 180⁰C.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Яйца и сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до приготовления. Разогрейте духовку до 180 ⁰С.
Separate the whites from the yolks. Place the yolks in a separate bowl, place the whites in a tall whisking glass. Add a pinch of salt to the whites and beat until stiff peaks form.
Отделите белки от желтков. Желтки выложите в отдельную миску, белки поместите в высокий стакан для взбивания. Добавьте к белкам щепотку соли и взбейте до твердых пиков.
Then add the yolks to the whites and mix the ingredients until smooth.
Затем добавьте к белкам желтки и смешайте ингредиенты до однородности.
In a deep bowl, mix sifted flour, sugar, salt and cocoa.
В глубокой миске смешайте просеянную муку, сахар, соль и какао.
Add dry ingredient mixture to eggs. Mix the dough until smooth.
Добавьте смесь сухих ингредиентов к яйцам. Смешайте тесто до однородности.
Grease a baking dish with soft butter. Pour the dough into the mold. Place in the oven to bake for 30-40 minutes at 180°C.
Форму для выпечки смажьте мягким сливочным маслом. Вылейте тесто в форму. Отправьте запекаться в духовку на 30-40 минут при 180 ⁰С.
Let the biscuit cool slightly and remove it from the mold. Decorate the surface of the sponge cake with powdered sugar. Bon appetit!
Дайте бисквиту немного остыть и извлеките его из формы. Украсьте поверхность бисквита сахарной пудрой. Приятного аппетита!
Decorate the finished sponge cake with walnuts and chocolate topping.
Украсьте готовый бисквит грецкими орехами и шоколадным топпингом.