Weigh the required amount of food according to the recipe. Peel and wash the vegetables - zucchini, peppers, carrots, onions, garlic. Clean the meat from the film.
Взвесьте по рецепту необходимое количество продуктов.Очистите и помойте овощи – кабачки, перец, морковь, лук, чеснок. Мясо очистите от пленки.
Marinate the chicken. To do this, first cut the breast into small pieces, place in a bowl and pour in a mixture of 3 tablespoons of teryaki sauce and 3 crushed garlic cloves. Mix thoroughly and set aside to marinate for 15-20 minutes.
Замаринуйте курицу. Для этого сначала нарежьте грудку небольшими кусочками, переложите в миску и залейте смесью из 3 столовых ложек соуса теряки и 3 раздавленных зубчиков чеснока. Тщательно перемешайте и отставьте на 15-20 минут мариноваться.
Cut vegetables - zucchini, carrots and bell peppers into long strips of medium thickness
Нарежьте овощи - кабачок, морковь и болгарский перец длинными полосками средней толщины
Put water on the fire, and when it boils, add noodles to it. Cook for about 7 minutes. After cooking, rinse the noodles under the tap.
Поставьте на огонь воду, и когда она закипит, отправьте в нее лапшу. Варите около 7 минут. После варки лапшу промойте под краном.
Heat a frying pan, pour 2 tablespoons of vegetable oil into it. Add the chicken and fry it over high heat, but not until fully cooked.
Разогрейте сковороду, налейте в нее 2 столовых ложки растительного масла. Выложите курицу и поджарьте ее на сильном огне, но не до полной готовности.
Add the vegetables to the meat, continuing to cook until al dente to maintain their shape. This takes approximately 7 minutes. Then combine the noodles with meat and vegetables, and season with a few spoons of teriyaki sauce.
Добавьте к мясу овощи, продолжая жарить, но до степени готовности аль-денте, чтобы сохранить их форму. Это занимает примерно 7 минут. Затем соедините лапшу с мясом и овощами, приправьте несколькими ложками соуса терияки.
Place the noodles with vegetables and chicken in a heap among plates, carefully distributing the meat, vegetables and noodles. Sprinkle the dish with sesame seeds on top, add herbs in the form of chopped onions.
Разложите лапшу с овощами и курицей по тарелкам горкой, аккуратно распределяя мясо, овощи и лапшу. Сверху присыпьте блюдо кунжутными семенами, добавьте зелени в виде нарезанного перьевого лука.