Wash the meat under cold running water, remove any films, cut into small pieces. Wash the carrots. Peel the onion.
Помойте мясо под холодной проточной водой, очистите от пленок, разрежьте небольшими кусками. Вымойте морковь. Почистите лук.
Pour water into a saucepan, put it on fire, as soon as the water boils, salt it. Place lamb cut into small pieces into boiling water; add whole carrots and onions. Boil meat and vegetables for 30 minutes over medium heat.
В кастрюлю налейте воду, поставьте на огонь, как только вода закипит, посолите ее. В кипящую воду отправьте нарезанную на небольшие куски баранину, морковь и лук добавляются целиком. Проварите мясо с овощами 30 минут на среднем огне.
After 30 minutes, reduce heat to low. You can salt the broth again. The lamb should cook over low heat for another 60-90 minutes depending on the stove. Don't forget to remove the foam periodically.
По истечении 30 минут убавьте огонь до минимума. Можно еще раз посолить бульон. На медленном огне баранина должна готовиться еще 60-90 минут в зависимости от плиты. Не забывайте периодически снимать пенку.
Serve the lamb in a deep bowl along with the broth. Sprinkle the dish with chopped bell pepper and herbs.
Подайте баранину в глубокой пиале вместе с бульоном. Посыпьте блюдо измельченным болгарским перцем и зеленью.