Wash and remove the film from the squid. Then wash the apples, remove the skin and chop them. Peel the onion and cut into pieces. Hard-boil the eggs and cool, and then finely chop the whites and yolks separately. Chop the tomato into small pieces, after removing the seeds. Bring the water to boil to cook the squid.
Вымойте и почистите от пленки кальмары. Затем помойте яблоки, снимите шкурку и нашинкуйте. Лук очистите от шелухи и нарежьте кусочками. Яйца сварите вкрутую и охладите, а затем мелко нарежьте отдельно белки и желтки. Помидор порубите небольшими кусочками, предварительно удалив семена. Поставьте кипятиться воду для варки кальмаров.
Cook the peeled squids in salted boiling water for 1 minute, then cool them and cut into strips, salt and add 1 tsp. mayonnaise. Salt the whites and yolks and season them separately with mayonnaise.
Очищенные кальмары варите в подсоленной кипящей воде 1 минуту, затем охладите их и нарежьте соломкой, посолите и добавьте 1 ч.л. майонеза. Белки и желтки также посолите и заправьте отдельно майонезом.
Line a large flat plate with lettuce leaves.
Застелите листьями салата плоскую большую тарелку.
Serve on a large flat platter. Decorate the perimeter of the dish with chopped herbs.
Подавайте на большом плоском блюде. По периметру украсьте блюдо нарезанной зеленью.