Rinse the meat in cool running water and dry thoroughly with paper towels. Peel the onion, wash the lemon.
Промойте мясо в прохладной проточной воде, тщательно просушите бумажными полотенцами. Очистите лук, вымойте лимон.
Cut the lamb into portions, onion and lemon into rings. Season the meat with salt and pepper, place in a bowl along with the onion and lemon, add the bay leaf. Mix well and cover with a lid or cling film. Place the lamb in the refrigerator to marinate for 2-3 hours.
Баранину нарежьте на порционные куски, лук и лимон— кольцами. Приправьте мясо солью и перцем, выложите в миску вместе с луком и лимоном, добавьте лавровый лист. Хорошо перемешайте и накройте крышкой или пищевой пленкой. Уберите баранину в холодильник мариноваться на 2-3 часа.
Heat a frying pan with vegetable oil, place the marinated lamb along with the marinade in the pan and fry, stirring occasionally, until cooked over medium heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите промаринованную баранину вместе с маринадом на сковороду и жарьте, иногда помешивая, до готовности на среднем огне.
Fried lamb goes well with almost all side dishes: from spicy dishes to sweet dates. One of the most versatile side dishes are baked, stewed or fresh vegetables.
Жареная баранина отлично сочетается почти со всеми гарнирами: начиная от острых блюд, заканчивая сладкими финиками. Одними из самых универсальных гарниров, являются запеченные, тушенные или свежие овощи.