Rinse the lamb ribs in cold running water and place them in the pan. Wash the onions and carrots well, peel off the top layer and cut into small cubes.
Промойте бараньи ребра в холодной проточной воде и положите их в кастрюлю. Лук и морковь хорошо вымойте, очистите от верхнего слоя и нарежьте на небольшие брусочки.
Fill a saucepan with meat with cold water and add ⅔ chopped onions and carrots. Place the resulting broth on the fire and cook for about 2 hours, constantly removing the foam. Once the time is up, remove the ribs from the water, remove the meat from the bone, and return the flesh back to the pan. Strain the broth if desired.
В кастрюлю с мясом наберите холодную воду и добавьте ⅔ нарезанного лука и моркови. Полученный бульон поставьте на огонь и варите около 2 часов, постоянно убирая пену. По истечении времени достаньте ребра из воды, снимите мясо с кости, верните мякоть обратно в кастрюлю. По желанию процедите бульон.
For homemade noodles you will need a classic stiff dough consisting of flour, water and eggs. Roll out the finished dough into thin layers using a rolling pin and cut into not very small strips.
Для домашней лапши потребуется классическое крутое тесто, состоящее из муки, воды и яиц. Готовое тесто раскатайте тонкими пластами с помощью скалки и нарежьте не очень мелкой соломкой.
Place the remaining onions and carrots in a frying pan and pour in the oil. Fry for about 7 minutes over high heat, stirring constantly. Place the finished roast into the soup and bring to a boil. Then add the noodles to the pan and cook until tender, stirring occasionally.
Оставшийся лук и морковь отправьте на сковороду и влейте туда же масло. Жарьте примерно 7 минут на сильном огне, постоянно помешивая. Готовую зажарку отправьте в суп и доведите до кипения. Затем добавьте в кастрюлю лапшу и варите до готовности, периодически помешивая.
Traditionally, Uzbek soup is usually served hot immediately after cooking, generously sprinkled with herbs.
Традиционно узбекский суп принято подавать горячим сразу после приготовления, щедро посыпав зеленью.