Boil the potatoes, cut into strips. Wash the tomatoes, cut them with cucumbers into arbitrary pieces. Cut the squid into rings, fish fillet into pieces.
Отварите картофель, нарежьте соломкой. Помойте помидоры, нарежьте их с огурцами произвольными кусочками. Кальмар нарежьте кольцами, филе рыбы – кусочками.
Place the fish fillet in a saucepan, cover with water, cook until tender, and set aside to cool. Place squid rings in another pan, add water, salt, and cook for 2-3 minutes.
В кастрюльку поместите рыбное филе, залейте водой, варите до готовности, выложите для охлаждения. В другую кастрюлю положите кольца кальмара, залейте водой, посолите, варите 2-3 минуты.
Mix boiled and cooled squid and fish in a salad bowl, add green peas and potatoes, and season the salad with mayonnaise. Add ketchup, pepper and salt to taste.
Смешайте в салатнике отваренные и охлажденные кальмары и рыбу, отправьте туда же зеленый горошек и картофель, заправьте салат майонезом. Добавьте кетчуп, перец и соль по вкусу.
Before serving, place a little mayonnaise, sliced cucumbers and tomatoes on the salad.
Перед подачей выложите на салат немного майонеза, нарезанные соломкой огурцы и помидоры.