Prepare a frying pan, bowl, plates, wash the vegetables, put all the ingredients on the table. Cut the chicken and champignons into cubes. Cut the onion into cubes, grate the carrots, cut the bell pepper into strips
Приготовьте сковородку, миску, тарелки, помойте овощи, выложите все ингредиенты на стол. Курицу и шампиньоны нарежьте кубиками. Лук нарежьте кубиками, морковку натрите на терке, болгарский перец нарежьте соломкой
In a frying pan, lightly fry the chicken in vegetable oil, then add the champignons. Add vegetables to the frying. Salt and pepper to taste.
На сковороде на растительном масле слегка обжарьте курицу, затем добавляйте шампиньоны. Добавьте овощи к зажарке. Посолите, поперчите по вкусу.
Boil udon noodles according to instructions in salted water and drain in a colander.
Лапшу удон отваривайте по инструкции в подсоленной воде и откидывайте на дуршлаг.
Place noodles in a frying pan and pour soy sauce over them. Simmer everything together for another three minutes.
Выложите в сковороду лапшу и залейте соевым соусом. Тушите все вместе еще три минуты.
Place the finished noodles on a wide dish. Distribute the roasted vegetables and meat evenly on top. For a more piquant taste, sprinkle lightly with table or apple cider vinegar. Also add fresh herbs to the dish.
Готовую лапшу разложите на широкое блюдо. Поверху равномерно распределите поджаренные овощи и мясо. Для более пикантного вкуса слегка оросите столовым или яблочным уксусом. Также к блюду добавьте свежей зелени.