Rinse the squid carcasses thoroughly, remove entrails and films. Peel the onion and cut into thin half rings. Peel and chop the garlic.
Тушки кальмаров тщательно промыть, очистить от внутренностей и пленок. Лук очистить и нарезать тонкими полукольцами. Чеснок очистить и измельчить.
Fry the onion and garlic in olive oil in a preheated frying pan.
Обжарьте лук и чеснок на оливковом масле в разогретой сковороде.
Add chopped squid. Salt and pepper. Fry the squid with onion and garlic over high heat for 2-3 minutes, stirring constantly.
Добавьте нарезаные кальмары. Посолите, поперчите. Обжарьте кальмары с луком и чесноком на сильном огне 2-3 минуты, постоянно помешивайте.
Serve the appetizer hot or cold with greens.
Подайте закуску в горячем или холодном виде с зеленью.