Wash and dry all vegetables. Remove the inner seeds from onions, garlic, potatoes and peppers. Rinse the meat and cut off the veins.
Промойте и просушите все овощи. Очистите лук, чеснок, картофель и перец от внутренних семян. Мясо промойте и срежьте жилки.
Cut the meat into large pieces, then place it on the bottom of the cauldron and fry with butter until the fat has melted. Add spices.
Нарежьте мясо на большие куски, затем выложите на дно казана и обжарьте с добавлением масла, пока жир не растопится. Добавьте специи.
Cut all vegetables into pieces. Place the potatoes in the first layers in a cauldron, then add zucchini, carrots, onions, and bell peppers. The last layer should be tomatoes. Add spices.
Все овощи нарежьте на куски. Выложите картошку первым слоям в казан, после положите кабачки, морковь, лук, болгарский перец. Последним слоем должны идти помидоры. Добавьте специи.
Add cabbage to the cauldron, put garlic and herbs in the middle. Close the lid and leave until boiling over low heat. Then leave to cook for 2 hours over low heat.
Добавьте в казан капусту, в середину положите чеснок и зелень. Закройте крышкой и оставьте до закипания на небольшом огне. После оставьте готовиться на 2 часа на меленьком огне.
First, place the vegetables on plates, then place the meat on top and sprinkle with fresh herbs.
Сперва разложите по тарелкам овощи, затем наверх положите мясо и посыпьте свежей зеленью.