Rinse the lamb in cool water, dry with a paper towel and remove any films. Cut the meat into small pieces. Wash the greens, peel the onion and cut into half rings.
Промойте в прохладной воде баранину, просушите бумажным полотенцем и очистите от пленок. Нарежьте мясо небольшими кусочками. Вымойте зелень, лук очистите и нарежьте полукольцами.
Heat a dry frying pan over high heat. Add the nuts and fry for 3-4 minutes, stirring, until a nutty aroma appears. Let cool slightly and chop with a knife.
Разогрейте сухую сковороду на сильном огне. Выложите орехи и обжаривайте 3-4 мин, помешивая, до появления орехового аромата. Дайте немного остыть и порубите ножом.
Place chopped onions, herbs and nuts in a saucepan. Pour in soy sauce, lemon juice and oil. Add the chopped lamb, mix everything thoroughly and leave to marinate for 60 minutes.
Нарезанный лук, зелень и орехи отправьте в кастрюльку. Туда же влейте соевый соус, лимонный сок и масло. Добавьте нарезанную баранину, тщательно все перемешайте и оставьте мариноваться на 60 минут.
After the time has passed, place the pan on the stove, close the lid tightly and simmer over low heat for about 30-35 minutes, stirring occasionally.
По истечении времени поставьте кастрюлю на плиту, плотно закройте крышкой и тушите на маленьком огне примерно 30-35 минут, периодически помешивая.
Serve the lamb with rice, garnished with whole walnuts and cilantro to taste.
Подавайте баранину с рисом, украсив целыми грецкими орехами и кинзой по вкусу.