Rinse lamb under cold running water and pat dry with paper towels. Wash and peel the vegetables. Cut the onion into small cubes and the tomato until pureed. Finely chop the garlic and herbs with a knife.
Промойте баранину в проточной холодной воде и высушите бумажными полотенцами. Овощи вымойте и очистите. Нарежьте лук небольшими кубиками, помидор – до состояния пюре. Чеснок и зелень мелко порубите ножом.
Heat oil in a deep frying pan. Place the dried ribs in the oil, cover with a lid and simmer over low heat until the meat juices evaporate, stirring occasionally. As soon as the meat begins to brown, add the onion, add salt and fry over medium heat until the onion softens.
Разогрейте в глубокой сковороде масло. Просушенные ребрышки выложите в масло, накройте крышкой и тушите на маленьком огне, пока мясные соки не испарятся, периодически помешивайте. Как только мясо начнет поджариваться, добавьте лук, посолите и жарьте на среднем огне до размягчения лука.
Then add chopped tomatoes to the resulting mixture, mix thoroughly and bring to a boil. Cover tightly with a lid and simmer over low heat for about 20-25 minutes. After the time has passed, season the meat with salt and pepper and continue simmering for another 3-5 minutes.
После добавьте в полученную смесь измельченные томаты, тщательно перемешайте и доведите до кипения. Плотно накройте крышкой и тушите на маленьком огне около 20-25 минут. По истечении времени, приправьте мясо солью и перцем, продолжайте тушить еще 3-5 минут.
Add the chopped mixture of parsley and garlic to the meat, mix gently and leave covered for 1-2 minutes, remove from heat.
Измельченную смесь петрушки и чеснока добавьте к мясу, аккуратно перемешайте и оставьте под крышкой на 1-2 минуты, снимите с огня.
Serve lamb ribs with rice. If desired, you can add various fresh or oven-baked vegetables.
Подавайте бараньи ребра с рисом. По желанию, можно добавить различные свежие или запеченные в духовке овощи.