Rinse the meat in cold water, remove any films and dry thoroughly with paper towels. Cut into equal small pieces. Wash the thyme and onion, peel the latter from the top layer and cut into small cubes. Pass the garlic through a special press.
Промойте мясо в холодной воде, очистите от пленок и тщательно просушите бумажными полотенцами. Разрежьте на равные небольшие кусочки. Тимьян и лук вымойте, последний очистите от верхнего слоя и нарежьте маленькими кубиками. Чеснок пропустите через специальный пресс.
Heat a frying pan with vegetable oil, add onion and garlic. Season with curry and fry over medium heat for 5 minutes. Then add pieces of lamb to the mixture of onion and garlic, pour in a small amount of water and simmer under the lid for about 60 minutes. During the process, add salt and pepper to taste, stir occasionally.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите лук и чеснок. Приправьте карри и обжаривайте на среднем огне 5 минут. После добавьте к смеси лука и чеснока кусочки баранины, влейте небольшое количество воды и тушите под крышкой примерно 60 минут. В процессе посолите и поперчите по вкусу, периодически помешивайте.
After time, add curdled milk and cardamom. Mix thoroughly, cover and simmer for about 25 minutes. Add thyme, salt if necessary and leave for another 5 minutes.
По истечении времени, добавьте простоквашу и кардамон. Тщательно перемешайте, накройте крышкой и тушите еще около 25 минут. Добавьте тимьян, при необходимости, посолите и оставьте еще на 5 минут.
Serve the lamb and gravy with the baked potatoes and fresh vegetables.
Подавайте баранину с соусом с запеченным картофелем и свежими овощами.