Rinse and clean the squid, boil in slightly salted water.
Промойте и очистите кальмар, отварите в немного подсоленной воде.
Cut the squid into pieces and mix with sour cream. Add salt, pepper and mix well.
Нарежьте кальмары на кусочки и перемешайте со сметаной. Посолите, поперчите и хорошенько перемешайте.
Chop the avocado, champignons, and parsley. Season with oil and add salt and pepper. Stir.
Авокадо, шампиньоны, петрушку нарежьте. Заправьте маслом и добавьте соль, перец. Помешайте.
To start, place the lettuce leaves on a plate, then the squid in the center and place the mixed champignons and avocado around the edges. You have a bright and unusual salad.
Для начала выложите на тарелку листья салата, затем в центр кальмары и по краям положите смешанные шампиньоны с авокадо. У вас получился яркий и необычный салат.