Clean and rinse the squid, and simmer briefly in boiling water.
Очистите и промойте кальмары, немного обварите в кипящей воде.
Chop the garlic, heat a frying pan with butter and fry the garlic for one minute.
Нарежьте чеснок, разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте чеснок одну минуту.
Cut the squid into pieces of at least three centimeters and add to the frying pan, pour in the wine and simmer over low heat under the lid for two
Кальмар нарежьте на куски не менее трех сантиметров и добавьте в сковороду, влейте вино и тушите на небольшом огне под крышкой две
Finely chop the parsley and add it to the pan along with lemon juice, salt and pepper. Mix well, cover with a lid and remove from heat, let sit for a couple of minutes.
Петрушку мелко нарежьте и вместе с соком лимона, солью, перцем добавьте в сковороду. Хорошо перемешайте, закройте крышкой и снимите с огня, пусть настоится пару минут.
Before serving, mix well and garnish with herbs. Can be served with mashed potatoes.
Перед подачей хорошо перемешайте, украсьте зеленью. Можно подавать вместе с картофельным пюре.