Prepare vegetables for processing. Wash the tomatoes, peppers, celery and green onions, and peel the red onions.
Приготовьте к переработке овощи. Помойте помидоры, перец, сельдерей и зеленый лук, очистите от шелухи красный лук.
Cut the red onion into half rings, tomatoes, celery into cubes, pepper into strips, chop the green onions.
Нарежьте красный лук – полукольцами, помидоры, сельдерей – кубиком, перец – полосками, измельчите зеленый лук.
In a well-heated frying pan, fry the squid in olive oil for 2 minutes, then add the shrimp and fry for another 3 minutes.
На хорошо разогретой сковороде обжарьте на оливковом масле кальмар в течении 2-х минут, затем добавьте креветки и жарьте еще 3 минуты.
Boil rice noodles for 5 minutes, mix all ingredients, add oyster sauce and lime juice.
Отварите рисовую лапшу в течении 5 минут, смешайте все ингредиенты, добавьте устричный соус, сок лайма.
Garnish the dish with slices of bright green onions and sesame seeds.
Украсьте блюдо кусочками яркого зеленого лука и кунжутом.