Select, wash and dry all vegetables. Peel the garlic and onion. Eggs - hard boil. Place the prepared squid into the dish.
Отберите, помойте и обсушите все овощи. Чеснок и лук очистите. Яйца – отварите вкрутую. Выложите в блюдо уже готовые кальмары.
Cut the eggplant lengthwise into five layers, add salt, and let stand for 10 minutes so that the bitterness goes away. Then strain off the resulting juice and dry the slices with a paper towel. Grill the eggplant in a pan using olive oil.
Нарежьте баклажан вдоль на пять пластов, посолите, дайте постоять минут 10, чтобы ушла горечь. Затем отцедите образовавшийся сок, обсушите слайсы бумажным полотенцем. Поджарьте баклажан на гриль сковороде, используя оливковое масло.
Chop the vegetables. Small tomatoes - into 4 parts, large ones - into 8 parts, onions - into half rings, eggs - into small cubes, fried eggplant - into medium cubes.
Нарежьте овощи. Мелкие помидоры - на 4 части, крупные - на 8 частей, лук - полукольцами, яйца – мелким кубиком, обжаренный баклажан – средним кубиком.
Transfer all the ingredients of the future dish into a container with squid, add mayonnaise, as well as garlic, passed through a garlic press. Mix everything.
Переложите все ингредиенты будущего блюда в емкость с кальмарами, добавьте к ним майонез, а также чеснок, пропущенный через чеснокодавку. Все перемешайте.
It will be more beautiful and appetizing to serve with peanuts, which you can lightly crush the dish with, as well as curly parsley. Decorate the dish with a flower made from thinly sliced tomato slices.
Более красивой и аппетитной будет подача с арахисом, которым слегка притрусить блюдо, а также кудрявой петрушкой. Украсьте блюдо цветком из тонко нарезанных слайсов помидора.