Check all required ingredients and work surface. Wash vegetables and herbs and dry with a paper towel.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи и зелень помойте и просушите бумажным полотенцем.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into rings.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте колечками.
Cut the cucumbers into slices.
Огурцы нарежьте кружочками.
Cut the tomatoes into quarters.
Помидоры нарежьте на четвертинки.
Chop the dill finely.
Укроп порубите мелко.
In a deep bowl, combine vegetables and herbs, add salt.
В глубокой миске соедините овощи и зелень, добавьте соль.
Mix vegetables, herbs and salt thoroughly.
Тщательно перемешайте овощи, зелень и соль.
Place vegetables in a serving jar. Bon appetit!
Выложите овощи в порционную банку. Приятного аппетита!
Pickled cucumbers with vegetables will be an excellent independent snack or side dish for hot dishes.
Маринованные огурцы с овощами станут отличной самостоятельной закуской или гарниром к горячим блюдам.