Wash all vegetables well and cut into cubes. Peel the bell pepper from the core and seeds and also cut into small pieces. Place the squids in hot water for 1 minute, remove, clean and cut into rings.
Все овощи хорошо помойте и нарежьте кубиками. Болгарский перец очистьте от сердцевины и семян и тоже нарежьте небольшими кусочками. Кальмары положите в горячую воду на 1 минуту, достаньте, почистьте и нарежьте кольцами.
Pour vegetable oil into a frying pan and heat it up. Add carrots and fry, stirring for 5 minutes. Add the zucchini, stir and cook for another 5 minutes. Then add the bell pepper, stir and cook the dish for another 10 minutes.
Налейте в сковороду растительное масло, разогрейте. Выложите морковь и жарьте, помешивая в течение 5 минут. Добавьте кабачок, перемешайте и жарьте еще 5 минут. Затем положите болгарский перец, перемешайте и готовьте блюдо еще 10 минут.
Add the tomatoes to the rest of the ingredients and cook for a few more minutes. Place the squid in a frying pan at the very end of cooking, add salt and pepper, add a chopped clove of garlic, stir and simmer for 3 minutes.
Помидоры добавьте к остальным ингредиентам, и готовьте еще несколько минут. Кальмары выложите в сковороду в самом конце приготовления блюда, посолите, поперчите, добавьте измельченный зубчик чеснока, перемешайте и тушите 3 минуты.
Before serving, sprinkle the dish with toasted sesame seeds.
Перед подачей посыпьте блюдо обжаренным кунжутом.