Thaw the squid, clean it, remove the chord contained inside the squid body. Wash the apple and drain the liquid from the peas.
Кальмары разморозьте, очистите, удалите хорду, содержащуюся внутри тела кальмара. Помойте яблоко, с горошка слейте жидкость.
Place eggs in a saucepan and cover with water. Place on the fire, add salt and wait until it boils. Boil the eggs for 10 minutes, then rinse under cold running water.
В сотейник выложите яйца и залейте водой. Поставьте на огонь, посолите и дождитесь закипания. Варите яйца 10 минут, затем промойте в холодной проточной воде.
Chop the cabbage, peel and cut the eggs into halves, and the squid into rings. Cut the apple into thin strips, sprinkle with lemon juice and leave for 10 minutes.
Капусту нашинкуйте, яйца очистите и нарежьте на половинки, кальмар — кольцами. Нарежьте яблоко тонкими полосками, сбрызните лимонным соком и оставьте на 10 минут.
Bring water to a boil in a saucepan, add salt and cook squid rings for 2-3 minutes.
В кастрюле доведите до кипения воду, добавьте соль и кольца кальмаров варите 2-3 минуты.
In a separate container, mix squid with Chinese cabbage. Add soaked apple, eggs, peas. Add some salt.
В отдельной емкости смешайте кальмары с пекинской капустой. Добавьте пропитанное яблоко, яйца, горошек. Посолите.
In another plate, add mayonnaise, lemon juice, Tabasco sauce. Stir. Season the salad with the resulting sauce before serving.
В другую тарелку добавьте майонез, лимонный сок, соус Табаско. Перемешайте. Полученным соусом заправьте салат перед подачей.
Serve the dish on lettuce leaves. If desired, garnish with sesame seeds.
Подавайте блюдо, выложив на салатные листья. По желанию, украсьте кунжутом.