Wash the vegetables. Drain red beans. Cook the beef: pour water into a saucepan, put on fire and bring to a boil. Place the meat in boiling water. Wait until the water boils again and skim off any foam that has formed. Cook the meat for 2 hours. 15 minutes before cooking, add salt and your favorite spices. This will add a piquant taste to the finished dish.
Овощи помойте. С красной фасоли слейте жидкость. Сварите говядину: в кастрюлю налейте воды, поставьте на огонь и доведите до кипения. В кипящую воду опустите мясо. Подождите, пока вода снова закипит, и снимите образовавшуюся пену. Варите мясо 2 часа. За 15 минут до готовности добавьте соль и любимые специи. Это придаст пикантный вкус готовому блюду.
Cut the onion into small cubes.
Репчатый лук нарежьте мелким кубиком.
Cut the beef into small cubes.
Говядину нарежьте небольшим кубиком.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into a medium cube.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте средним кубиком.
Chop the walnuts with a knife or beat with a blender until crumbly.
Грецкие орехи измельчите ножом или пробейте блендером до крошки.
Place the onion in a bowl, scald with boiling water and leave in water for 30–50 seconds to remove excess bitterness. Drain the water and transfer the onions to a salad bowl.
Лук выложите в миску, ошпарьте крутым кипятком и оставьте в воде на 30–50 секунд, чтобы убрать излишнюю горечь. Слейте воду и переложите лук в салатницу.
Assemble the salad: add beef, beans, peppers, nuts, garlic, pressed or chopped with a knife, salt and ground black pepper to taste into a bowl with pickled onions.
Соберите салат: в миску с маринованным луком добавьте говядину, фасоль, перец, орехи, чеснок, пропущенный через пресс или измельченный ножом, соль и черный молотый перец по вкусу.
Season the salad with oil, add salt and ground black pepper to taste and mix thoroughly. Bon appetit!
Заправьте салат маслом, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу и тщательно перемешайте. Приятного аппетита!
Serve Tbilisi salad with a slice of lemon and fresh cilantro.
Подавайте салат «Тбилиси» с долькой лимона и свежей кинзой.