Wash all vegetables. Peel the carrots and onions, remove the stem and seeds from the pepper. Rinse and dry the greens.
Вымойте все овощи. Очистите морковь и лук, у перца удалите плодоножку и семена. Промойте и обсушите зелень.
Cut the onion into half rings, carrots, zucchini and bell pepper into strips. Pour vegetable oil into a well-heated frying pan and add onions. Fry the onion until slightly golden.
Нарежьте лук полукольцами, морковь, кабачок и болгарский перец — соломкой. На хорошо разогретую сковороду налейте растительное масло и выложите лук. Обжаривайте лук до чуть золотистого цвета.
Add the carrots to the pan and after a couple of minutes add the zucchini and bell pepper. Continue to cook vegetables over moderate heat for 10 minutes, stirring constantly.
Добавьте в сковороду морковь и через пару минут кабачок с болгарским перцем. Продолжайте жарить овощи на умеренном огне в течение 10 минут, постоянно помешивая.
Boil salted water in a large saucepan. Place noodles in boiling water and cook for 8-10 minutes over medium heat until tender. When the noodles are ready, drain and rinse with cold water.
В большой кастрюле вскипятите подсоленную воду. В кипящую воду выложите лапшу и варите 8-10 минут на среднем огне до готовности. Когда лапша будет готова, слейте воду и промойте холодной водой.
Finely chop the greens and grate the ginger. Mix the herbs and ginger, add a little turmeric, sea salt and soy sauce. Pour in vegetable oil and tomato paste. Mix everything carefully.
Зелень мелко нарежьте, имбирь натрите на терке. Смешайте зелень и имбирь, добавьте немного куркумы, морской соли и соевого соуса. Влейте растительное масло и томатную пасту. Все аккуратно перемешайте.
Add the resulting sauce and noodles to the vegetables and stir again. Continue cooking the noodles over high heat for 3-5 minutes, stirring continuously.
Добавьте полученный соус и лапшу к овощам и перемешайте еще раз. Продолжайте готовить лапшу на сильном огне в течение 3-5 минут непрерывно помешивая.
Cut the tomatoes into small cubes. Add the chopped tomatoes to the pan and cook, stirring, for 1 minute.
Нарежьте помидоры мелким кубиком. В сковороду добавьте нарезанные томаты и готовьте, помешивая, 1 минуту.
Garnish the dish with sesame seeds and fresh herbs.
Украсьте блюдо семенами кунжута и свежей зеленью.