Peel the garlic, onions and carrots. Wash the peppers, zucchini and eggplants. Remove the seeds and stem from the pepper, and peel the zucchini.
Очистите чеснок, лук и морковь. Вымойте перец, кабачок и баклажаны. У перца удалите семена и плодоножку, кабачки очистите.
Cut the onion and pepper into strips. Grate the carrots. Cut the zucchini into cubes and the eggplants into slices.
Лук и перец нарежьте соломкой. Морковь натрите на терке. Нарежьте кабачки кубиком, а баклажаны — кружочками.
Pour olive oil into a deep-bottomed frying pan. Heat it up and add the onions and carrots, fry the onions until golden brown, stirring constantly. Add eggplant, peppers and zucchini. Sauté over high heat until the vegetables are soft, stirring occasionally.
Налейте оливковое масло в сковороду с глубоким дном. Разогрейте его и выложите лук и морковь, обжарьте лук до золотистого цвета, постоянно помешивая. Добавьте баклажаны, перец и кабачки. Обжаривайте на сильном огне, пока овощи не станут мягкими, помешивая.
Pour in soy sauce, garlic, add spices to taste. At the same time, boil the noodles in salted water according to the instructions on the package.
Влейте соевый соус, чеснок, добавьте специи по вкусу. Параллельно отварите лапшу в подсоленной воде, согласно инструкции на упаковке.
Drain the noodles in a colander and rinse with cold water. Transfer the noodles to the pan with the vegetables. Mix thoroughly. Turn off the heat.
Откиньте лапшу на дуршлаг и промойте холодной водой. Переложите лапшу на сковороду к овощам. Тщательно перемешайте. Выключите огонь.
Serve the dish sprinkled with black or white sesame seeds and garnished with fresh herbs.
Подавайте блюдо к столу, посыпав черным или белым кунжутом и украсив свежей зеленью.