Rinse the turkey fillet and dry with paper towels, cut into medium cubes. Wash the vegetables and peel them as necessary. Cut the onion into half rings and the mushrooms into four parts. Cut the carrots and pepper into thin strips, chop the garlic and herbs and mix.
Промойте филе индейки и просушите бумажными полотенцами, нарежьте средними кубиками. Вымойте овощи и почистите их по необходимости. Лук нарежьте полукольцами, а грибы — на четыре части. Морковь и перец нарежьте тонкой соломками, чеснок и зелень измельчите и смешайте.
Place the fillet in a frying pan heated with oil and fry it for 5 minutes, stirring occasionally. Then add the onion and cook for another 3 minutes.
Выложите филе в разогретую с маслом сковороду и обжаривайте его 5 минут, периодически помешивайте. Затем добавьте лук и готовьте еще 3 минуты.
Add carrots and mushrooms to the pan, cook, stirring for 5-6 minutes. At the end of time, add bell pepper and simmer for 6 minutes.
Добавьте в сковороду морковь и грибы, готовьте, помешивая 5-6 минут. По окончанию времени добавьте болгарский перец и тушите 6 минут.
Season the turkey and vegetables with ground pepper and ginger. Season the contents of the pan with soy sauce and fry for another 4 minutes until the liquid has evaporated.
Приправьте индейку с овощами молотым перцем и имбирем. Заправьте содержимое сковороды соевым соусом и обжаривайте еще 4 минуты, пока жидкость не выпарится.
Pour water into a saucepan and add salt. Place the pan on the fire and bring to a boil. Place noodles in boiling water and cook, stirring for 6-8 minutes. Remove the finished noodles from the water and rinse in cold water, then add them to the frying pan and heat over medium heat for 1-2 minutes.
В кастрюлю налейте воду и посолите. Поставьте кастрюлю на огонь, доведите до кипения. В кипящую воду выложите лапшу и варите, помешивая 6-8 минут. Готовую лапшу достаньте из воды и ополосните в холодной воде, затем добавьте ее в сковороду и прогрейте на среднем огне 1-2 минуты.
Serve udon garnished with finely chopped green onions and sesame seeds.
Подавайте удон, украсив мелко нарезанным зеленым луком и кунжутом.