Boil the eggs and crumble. Wash and peel the champignons, cut into slices. Finely chop the onions and green onions. Defrost the squids, remove the film by placing them in boiled water for a minute and then immediately in cold water. Cut out the chord located in the squid's body.
Отварите яйца, покрошите. Вымойте и почистите шампиньоны, нарежьте слайсами. Репчатый и зеленый лук нарежьте мелко. Разморозьте кальмары, очистите от пленки, поместив их на минуту в кипяченую воду, а затем сразу в холодную. Вырежьте хорду, находящуюся в теле кальмара.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Add the onion and fry for 3-4 minutes. Add the champignons and fry for another 3 minutes.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Высыпьте лук, обжарьте 3-4 минуты. Положите шампиньоны, жарьте еще 3 минуты.
In a separate container, mix green onions with eggs and fried mushrooms and onions. Stuff the squids with the resulting filling.
В отдельной емкости смешайте зеленый лук с яйцами и обжаренными грибами с луком. Начините кальмары получившейся начинкой.
In a bowl, mix mayonnaise, sour cream and 1 tbsp. flour. Add salt and pepper.
В миске смешайте майонез, сметану и 1 ст.л. муки. Добавьте соль, перец.
Place the stuffed squids in a special microwave-safe bowl, pour the sauce over them, and cover with a lid. Bake for 2-3 minutes at 800 W.
Начиненные кальмары выложите в специальную посуду для СВЧ, полейте их соусом, накройте крышкой. Запекайте 2-3 минуты на 800 Вт.
Serve the dish hot, placed on individual plates on fresh lettuce leaves.
Подавайте блюдо горячим, выложив на листья свежего салата в индивидуальные тарелочки.