Defrost the squids, peel them from the film by placing them in hot water for 1 minute, and then immediately in cold water. Take out the notochord, which is located in the squid's body. Cut the squid meat into small rings, the onion into half rings, chop the garlic with a knife or pass through a press.
Разморозьте кальмары, очистите их от пленки, поместив в горячую в воду на 1 минуту, а затем сразу в холодную. Достаньте хорду, которая находится в теле кальмара. Нарежьте мясо кальмаров небольшими кольцами, лук – полукольцами, чеснок измельчите ножом или пропустите через пресс.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Add the onion and fry until golden brown, about 3-4 minutes.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Высыпьте лук, обжарьте до золотистого цвета около 3-4 минут.
Place squid in a frying pan with onions and fry for 1 minute. Increase heat, add sugar, pepper and soy sauce. Fry for 4 minutes. Add chopped garlic, simmer for 1 minute.
В сковороду с луком выложите кальмары, жарьте 1 минуту. Увеличьте огонь, добавьте сахар, перец и соевый соус. Жарьте 4 минуты. Высыпьте измельченный чеснок, тушите 1 минуту.
Serve the dish hot. Add cilantro or parsley leaves to plates.
Подавайте блюдо в горячем виде. Добавьте на тарелки листики кинзы или петрушки.