Rinse the greens and beef and dry with a paper towel. Cook the beef: pour water into a saucepan, put on fire and bring to a boil. Place the meat in boiling water. Wait until the water boils again and skim off any foam that has formed. Cook the meat for 2 hours. 15 minutes before cooking, add salt and your favorite spices. This will add a piquant taste to the finished dish. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Зелень и говядины ополосните и просушите бумажным полотенцем. Сварите говядину: в кастрюлю налейте воды, поставьте на огонь и доведите до кипения. В кипящую воду опустите мясо. Подождите, пока вода снова закипит, и снимите образовавшуюся пену. Варите мясо 2 часа. За 15 минут до готовности добавьте соль и любимые специи. Это придаст пикантный вкус готовому блюду. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Dice the onion and grate the cheese on a coarse grater.
Репчатый лук нарежьте кубиком, натрите сыр на крупной терке.
Cut the beef into small cubes. Also chop hard-boiled chicken eggs.
Говядину нарежьте небольшим кубиком. Также нарежьте куриные яйца, сваренные вкрутую.
Place the onions in a bowl and cover with vinegar for 1-2 minutes, then transfer the pickled onions to a salad bowl.
Репчатый лук выложите в миску и залейте уксусом на 1–2 минуты, а затем переложите маринованный лук в миску для салата.
Assemble the salad: add beef, egg, grated cheese, mayonnaise, salt and ground black pepper to taste to a bowl with pickled onions.
Соберите салат: в миску с маринованным луком добавьте говядину, яйцо, тертый сыр, майонез, соль и черный молотый перец по вкусу.
Mix the salad thoroughly and garnish it with fresh herbs. Bon appetit!
Тщательно перемешайте салат и украсьте его свежей зеленью. Приятного аппетита!
Serve the salad with half a hard-boiled egg and a sprig of fresh dill.
Подавайте салат с половинкой яйца, сваренного вкрутую, и веточкой свежего укропа.