Wash the mushrooms and carrots. Cut the beef and carrots into slices, and the champignons into strips. Drain excess liquid from beef.
Вымойте шампиньоны и морковь. Нарежьте слайсами говядину и морковь, шампиньоны – полосочками. Слейте излишки жидкости из говядины.
Place noodles in a saucepan, pour boiling water over them and add salt. Cook for 3-4 minutes. Transfer to a separate container.
Выложите в кастрюлю лапшу, залейте кипятком, посолите. Варите 3-4 минуты. Переложите в отдельную емкость.
Break an egg into a bowl, add starch, salt, 2 tbsp. apple and grape juice.
Разбейте в миску яйцо, добавьте крахмал, соль, 2 ст.л. яблочно-виноградного сока.
Heat a wok pan. Pour in vegetable oil. Fry the meat slices for 5-7 minutes. Pour in the mixture of eggs, starch and juice with salt. Fry, stirring, 3 minutes. Pour in the remaining juice, add soy sauce and freshly ground pepper. Transfer the resulting mixture to a separate container.
Разогрейте сковороду вок. Налейте растительное масло. Обжарьте слайсы мяса 5-7 минут. Влейте смесь яйца, крахмала и сока с солью. Обжаривайте, помешивая, 3 минуты. Влейте остатки сока, добавьте соевый соус, свежемолотый перец. Переложите полученную смесь в отдельную емкость.
Place the carrots in the wok. Fry for 3 minutes. Add champignons, fry for 5 minutes. Add peas.
Высыпьте морковь в сковороду вок. Жарьте 3 минуты. Добавьте шампиньоны, обжаривайте 5 минут. Всыпьте горошек.
Throw the cooled noodles and meat into the wok with the vegetables and stir. Fry for 2 minutes.
В вок к овощам забросьте остывшую лапшу и мясо, перемешайте. Обжарьте 2 минуты.
Sprinkle the udon with white or black sesame seeds.
Посыпьте удон семенами белого или черного кунжута.