Wash vegetables and chicken fillet. Cut the vegetables into thin slices. Pass the garlic through a press. Cut the chicken into thin strips.
Помойте овощи и куриное филе. Нарежьте овощи тонкими слайсами. Пропустите чеснок через пресс. Нарежьте курицу на тонкие полоски.
Boil water in a saucepan. Place the noodles in the pan and cook for 4-6 minutes until done. Transfer to a colander.
Вскипятите воду в кастрюле. Положите лапшу в кастрюлю и варите 4-6 минут до готовности. Переложите в дуршлаг.
Heat a wok pan, pour in vegetable oil. Add chopped garlic, fry for 1 minute. Place fillet pieces, sprinkle with dried ginger, and teriyaki sauce. Fry for 3-5 minutes. Add the remaining vegetables, fry for 2-3 minutes.
Разогрейте сковороду вок, влейте растительное масло. Высыпьте измельченный чеснок, обжарьте 1 минуту. Положите кусочки филе, посыпьте сушеным имбирем, полейте соусом терияки. Обжаривайте 3-5 минут. Добавьте оставшиеся овощи, жарьте 2-3 минуты.
Transfer the noodles to the wok with the chicken and vegetables and stir. Fry for 2-3 minutes.
Переложите лапшу в вок к курице с овощами, перемешайте. Жарьте 2-3 минуты.
Serve hot, sprinkled with white or black sesame seeds for a nutty flavor.
Подавайте блюдо горячим, посыпав семенами белого или черного кунжута для придания орехового вкуса.