Prepare your workspace by freeing up enough space on the kitchen table.
Подготовьте рабочее место, освободите достаточно пространства на кухонном столе.
Boil the squid. To do this, place them in boiled salted water and cook for 5 minutes. After the time has passed, drain the water and let the squid cool slightly. Also boil the eggs hard-boiled, cook for 10 minutes after the water boils. Place all ingredients on a work surface.
Отварите кальмары. Для этого поместите их в кипяченую подсоленную воду и готовьте 5 минут. По истечении времени слейте воду и дайте кальмарам немного остыть. Также отварите яйца вкрутую, готовьте 10 минут после закипания воды. Разложите все ингредиенты на рабочей поверхности.
Cut the squid and crab sticks into strips, grate the yolks and whites separately on a coarse grater, and do the same with the cheese. Pickle the onion. To do this, peel it and cut it into rings, add 2 tsp. sugar, 1 tsp. salt and 3 tbsp. vinegar. In a large container, mix all the salad ingredients, add salt and pepper to taste and season with mayonnaise.
Нарежьте кальмары и крабовые палочки соломкой, желтки и белки натрите отдельно на крупную терку, то же самое проделайте с сыром. Замаринуйте лук. Для этого очистите его и нарежьте кольцами, добавьте 2 ч.л. сахара, 1 ч.л. соли и 3 ст.л. уксуса. В большой таре смешайте все ингредиенты салата, добавьте соль и перец по вкусу и заправьте все майонезом.
Serve the salad on serving plates. You can shape the salad using a pastry ring, garnish the salad with fresh herbs and cherry tomatoes, and place ½ tsp on top of each serving. caviar.
Подавайте салат на порционных тарелочках. Можно придать салату форму, воспользовавшись кондитерским кольцом, украсить салат свежей зеленью и помидорами черри, а также выложить сверху каждой порции ½ ч.л. икры.